B.L.O.G.clicks!

Saturday, February 13, 2010

: : Abnormal -> Normal : :


..beberapa minggu yg lalu..blog aku disapa oleh sorang jejaka bernama eyriqazz..anda di luar sana mungkin tau siapa dia..dia la jejaka yg menyapa blog aku beberapa minggu lalu..hahaha:D ekceli..aku kenal mamat ni masa kat samsung corby carnival bulan lepas..orangnya baik..(..tapi maaf..dah kawen..huhu..)

..btol..kalo x percaya tengok cara berhemah dia tego font size aku tu..huhu..berhemah bukan? ;P mula2 tu aku ingat dia men2 je..yela..kot2 time dia baca blog aku tu pagi2 buta..kot2 la mamai2..ngeh3x..so..aku pon hanya amik sambil lewa..btol kot sebab dia dah 'tua'..hahaha:D bukan apa..aku yg rabun kategori buta ni pon boleh baca..hmm..pelik..

..masa berlalu..kata2 itu tidak aku hiraukan..skali skala..bagai menyapa di anak telinga..lalu aku bertanya..kecik ke font aku??? jawapan masih x kunjung tiba..namun..segala2nya nyata tatkala aku selesai memberi sentuhan format baru kepada laptop ku..oh..tidak!!! tipah tertipu..sesuatu mungkin telah berlaku dahulu..ternyata font aku kecik skali..hihihi..siyes aku x pasan..besar di skrinku..kecik di skrinmu..huhu..patot la aku tengok blog orang sume font besaq2..ropa2nya..adehs~ well..bukan salah ibu mengandung..hehehe..

..korang mesti bengang dgn aku..sebab dah sedar pon still duk guna font kecik..hahaha:D sabar..suatu pembaharuan yg murni haruslah mendapat penghormatan rasmi drp aku sendiri..ehem2~
..setelah diperkenankan..maka dengan secara rasminya font blog aku akan ditukar kepada saiz NORMAL..sekian..terima kasih..mekasih ye eyriqazz atas keprihatinan itu:)

4 comments:

Aus said...

lol , ingat yone saje buat kecik2..
sbb comel..
rupanya yone nmpk besar ke..
hahahahaha ..

bettYone said...

chumels apanya aus kalo org len t'kebil2 nak baca..ekekeke:D

ween said...

cepat2 buat pembaharuan :D

bettYone said...

baik bos swan:D ekekeke..

Related Posts with Thumbnails

B.L.O.G.nuff2

B.L.O.G.z

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!